Sailors Ink logo

Går du med en drøm om en tatovering, som du ønsker at gøre til virkelighed? Hvis ja, så er du landet det helt rette sted. Hos Sailors Ink vil du nemlig kunne få hjælp fra nogle af landets, hvis ikke Europas bedste tatovører. Og de sidder alle klar til at hjælpe netop dig med din tattoo.

Hos os er det altid kunden, der er i centrum, og vi har et stort fokus på, at du som kunder får den bedste oplevelse. Hos Sailors Ink er det nemlig ikke kun tatoveringen, vi lægger vægt på. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, og at du får en god oplevelse i vores butik.

Hvad enten du har planer om at få lavet en lille sommerfugl, et helt sleeve eller noget tredje, er du velkommen hos os. Der er nemlig intet projekt, der er for stort eller småt. Hvis du skal have lavet en tattoo Ringkøbing, kan vi dog kun hjælpe, hvis du er villig til at køre en tur.

Vi har nemlig ikke nogen butik i Ringkøbing. Derimod har vi butikker i både Odense, Kolding og Esbjerg. I disse butikker vil vi rigtig gerne byde dig velkommen, og overlade dig til en af vores dygtige tatovører, der kan gøre din tatovering til virkelighed.

Du skal føle dig tryg hos Sailors Ink

Der er især tre ting, der er i fokus her hos Sailors Ink, når du besøger en af vores butikker. Vi går nemlig ikke på kompromis med sikkerhed, tryghed eller tillid. Det er vigtigt, at du har en klar følelse af, at det er dig som kunde, der er vores prioritet, og derfor får du også en service i top.

Derudover er du også sikker på, at du vil blive mødt af et personale, der er imødekommende og smilende. Vores personale er altid klar til at hjælpe, og tager sig altid tid til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have. For os er det nemlig vigtigt, at du ikke er i tvivl om noget.

Samtidig kan du vide dig sikker på, at det ikke er hvem som helst, der skal tatovere dig. I alle vores butikker er det nemlig et hold af de bedste tatovører i landet, du vil blive mødt af. Ligeledes skal det understreges, at vi aldrig går på kompromis med hygiejnen i vores butikker.

Vi er ikke nogen stor virksomhed, men vi er til gengæld en virksomhed, der altid sætter kunden først. Derfor gør vi også alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse. Vi har et klart fokus på, at du ikke blot skal smile ved synet af din tattoo, men også ved tanken om hele oplevelsen.

Vi hjælper gerne med inspiration til din tattoo

Det er langt fra alle, der ved, hvad de vil have tatoveret, når de besøger os i en af vores butikker. En stor del af dem, der kommer, har gjort sig nogle tanker, men har ikke et konkret design. Det er helt naturligt, og derfor er du heller ikke forpligtet til at have et færdigt design med.

Hos Sailors Ink hjælper vi dig nemlig rigtig gerne med at finde det rette design. Vi ved, at det ikke altid er nemt, og derfor kommer vi gerne med input. Hvad enten du allerede et udkast eller du blot har gjort dig et par tanker, så skal vi naturligvis nok hjælpe dig helt i mål.

Alle vores tatovører har arbejdet med et hav af designs og stilarter, hvorfor der ikke er nogen grund til at være nevøs for, at vi ikke kan hjælpe dig. Det er selvfølgelig gældende, uanset omfanget af det projekt, du vil have hjælp til.