Sailors Ink logo

Har du planer om at få lavet en tattoo Skærbæk? I så fald er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi nemlig klar til at hjælpe. Vi har et stort og alsidigt hold af dygtige tatovører, der alle er klar til at gøre dine tanker til virkelighed.

Ønsker du, at det bliver os, der laver din tatovering, kan det dog ikke ske i Skærbæk. Det skyldes, at vi ikke har en butik i byen. Til gengæld kan du besøge os i enten Esbjerg, Kolding eller Odense, hvor vi har butikker – og her er du naturligvis altid velkommen.

Vi vægter den gode oplevelse højt

Hos Sailor’s Ink sørger vi selvfølgelig for, at du får et resultat, du kan være glad for. Det er dog ikke alt, hvad der er i fokus hos os. Vi vægter det nemlig også højt, at du får en god oplevelse, hvor du har været tryg fra start til slut.

For at sikre, at du får en god oplevelse, sørger vi bl.a. for drikkelse, når du tatoveres. Hertil har du også adgang til både musik og fjernsyn imens. Foretrækker du blot at føre en samtale med tatovøren, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Klarer alle projekter

Hvis du vil tatoveres, er vi altid klar til at hjælpe. Det gør sig gældende, uanset om du har et stort eller lille projekt. Der er nemlig ingen tatoveringer, der er for små eller store for os. Derfor klarer vi naturligvis også gerne den tatovering, du har i tankerne.

Samtidig har vi et stort hold af tatovører, der hver især har deres egne specialer. Det er en klar fordel for dig som kunde. Det betyder nemlig, at vi også har en tatovør, der har speciale i den stilart, du ønsker. Derfor er du garanteret et resultat, du bliver glad for.

Få inspiration hos Sailor’s Ink

En stor del af dem, der beslutter sig for, at de vil tatoveres, ved, hvad de vil have lavet. Der er dog også mange, der blot ved, at de vil tatoveres, men ikke ved, hvad det skal være. I denne forbindelse bistår vi gerne med inspiration og sparring.

Har du allerede besluttet dig for motiv, placering, størrelse mv., er vi også klar til at hjælpe. I et sådant tilfælde bør du besøge en af vores butikker, så vi i fællesskab kan finde en tatovør, der kan omsætte dine tanker til virkelighed.