Sailors Ink logo

Har du planer om at få lavet en tattoo Skjern? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Her hos Sailor’s Ink har vi et stort hold, der består af nogle af de bedste tatovører i Danmark. Fælles for dem alle er, at de med glæde vil være din næste tatovør Skjern.

Det er dog vigtigt at nævne, at vi ikke har en butik i Skjern. Ønsker du, at det bliver os, der står for at lave din næste tatovering, bliver du derfor nødt til at køre en lille tur. Du kan nemlig finde os i enten Esbjerg, Kolding eller Odense.

Kunden sættes først

Vælger du at blive tatoveret hos os, er du sikker på, at du er i centrum. Hos Sailor’s Ink er det nemlig altid vores kunder, der i centrum. Det skyldes, at vi sætter en dyd i, at alle vores kunder får en god oplevelse fra start til slut.

Uanset om det er din første tatovering eller ej, kommer du derfor til at føle dig tryg hos os. Og uanset hvilken af vores butikker, du besøger, vil du blive mødt af et imødekommende personale, der er klar til at give dig en service, der er helt i top.

Klarer alle tatoveringer

Vi klarer alle tatoveringer hos Sailor’s Ink. Hvad enten du vil have en lille sommerfugl, et citat eller et sleeve, er vi klar til at hjælpe. Hertil kan vi også hjælpe med stort set alle stilarter, da vi har et stort og alsidigt hold af tatovører.

Hvad enten du vil sætte gang i et stort eller lille projekt, hjælper vi derfor gerne. I alle tilfælde er du sikret, at du får en god oplevelse, og at du ender med et resultat, du kun kan være glad for.

Hjælper gerne med sparring

Ikke alle ved, hvad de vil have tatoveret, når de beslutter, at de gerne vil have en tattoo. Hvis det gør sig gældende for dig, hjælper vi dig gerne videre til næste skridt i processen, ved at give dig sparring og inspiration til din næste tatovering.

Ved du allerede, hvad du vil have tatoveret, skal du ikke tøve med at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker. I fællesskab vil vi finde den tatovør, der er bedst egnet til opgaven. Dermed er du sikker på, at du bliver tatoveret af en tatovør, der har erfaring med den stilart, du ønsker.