Sailors Ink logo

Går du med drømmen om at få lavet en flot og veludført tattoo Varde? I så fald er du havnet det helt rette sted. Hos Sailors Ink finder du nemlig nogle af de bedste tatovører i hele Europa. Fælles for dem alle er, at de sidder klar til hjælpe med netop din drømmetatovering.

Når du er kunde hos Sailors Ink, er det dig, der er i centrum. Vi gør alt, hvad vi kan for, at du får den bedste og mest komplette oplevelse. Leder du efter en tatovør Varde, står vi gerne klar til at hjælpe dig med at gøre dine tanker til virkelighed.

Vi kan hjælpe med tatoveringer Varde, uanset om det er en lille rose, et citat eller et helt sleeve. Dog har vi ikke en butik i Varde, men vi har butikker i både Esbjerg, Kolding og Odense, hvor du naturligvis altid er velkommen til at kigge forbi.

Tryghed, sikkerhed og tillid er i fokus

Hos Sailors Ink er det vigtigt for os, at du som kunde altid føler dig godt tilpas. Derfor har vi både fokus på sikkerhed, tryghed og tillid. Det har vi, da det er dig som kunde, der altid er vores førsteprioritet, hvilket du naturligvis kan mærke fra dit første besøg.

Når du besøger en af vores butikker i Esbjerg, Kolding eller Odense, kan du derfor forvente:

  • En service, der er helt i top
  • Et personale, der er både imødekommende og hjælpsomme
  • En række af de bedste tatovører i hele landet
  • En hygiejne, der ikke er gået på kompromis med
  • En vilje til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have

Sailors Ink er ikke en stor virksomhed. Til gengæld er vi en virksomhed, der slår os op på, at vi gør alt, hvad vi kan for, at vores kunder får den bedste oplevelse.

Vi har både faste og gæsteartister

Når du besøger en af vores butikker, har du selvfølgelig mulighed for at blive tatoveret af en af vores faste tatovører. Fra tid til anden får vi dog også besøg af gæsteartister, som er blandt de dygtigste i verden. Dem har du også mulighed for at blive tatoveret af.

Ønsker du at blive tatoveret af en af vores gæsteartister, anbefales det at holde dig opdateret på vores sociale medier. Det er nemlig her, vi løfter sløret for, hvornår vi næste gang får besøg af en dygtig tatovør.

Vil du ikke vente med at få blæk i huden, til en af vores butikker har besøg af en gæsteartist, står vores faste tatovører altid klar. De er blandt de bedste i landet, hvorfor du er garanteret at få en tatovering, du bliver glad for – og en oplevelse, der er god fra ende til anden.

Få inspiration fra vores dygtige tatovører

Det er ikke alle, der har en klar idé om, hvad de vil have tatoveret. Derfor står vi også gerne klar til at hjælpe med dette, hvis du er i tvivl om, hvad du vil have tatoveret. Hos os kan du nemlig få sparring og inspiration fra nogle af vores dygtige og erfarne tatovører.

Når man skal have lavet en tatovering, er det en helt naturlig proces, at man søger inspiration. Da vi ved, at det er meget vigtigt, at man rammer plet med motivet, hvis man skal være glad for tatoveringen, er det naturligvis noget, vi gerne vil hjælpe dig med.

Har du allerede et udkast eller en klar idé om, hvad du gerne vil have tatoveret, er det naturligvis også rigtig fint. Uanset hvor langt, du er i processen, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig i mål. Tøv derfor ikke med at kigge forbi en af vores butikker.