Sailors Ink logo

Er du på jagt efter en tatovør, der kan hjælpe dig med at lave en tattoo Videbæk? I så fald er der ikke nogen grund til at lede længere. Her hos Sailor’s Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig. Desværre kan vi dog ikke lave din tatovering i Videbæk.

Til gengæld har vi flere andre butikker, hvor vores dygtige tatovører er klar til at hjælpe dig. Du finder vores butikker i både Kolding, Esbjerg og Odense. Fælles for dem alle er, at du i butikkerne finder et hold af dygtige tatovører, der har stor erfaring med deres arbejde.

Går ikke på kompromis

Når du bliver tatoveret hos Sailor’s Ink, er du sikker på, at vi ikke går på kompromis. Vi vægter det nemlig højt, at alle får en god oplevelse. Derfor er der også flere ting, vi ikke går på kompromis med. Bl.a. vægter vi både sikkerhed, tryghed og tillid rigtig højt.

Derfor er du sikker på, at du ikke blot får et godt resultat, du kan være glad for. Du kan også være sikker på, at du får en oplevelse, der er god fra start til slut. Det er selvfølgelig gældende, uanset hvilken af vores butikker, du vælger.

Vælg mellem faste- og gæsteartister

Ønsker du at blive tatoveret hos Sailor’s Ink, kan du vælge mellem faste- og gæsteartister. I alle tre butikker har vi et stort hold af dygtige tatovører. I ny og næ henter vi dog også nogle af de bedste artister ind til vores butikker i hhv. Odense, Esbjerg og Kolding.

Har du lyst til at blive tatoveret af en af disse? I så fald skal du holde øje med vores sociale medier. Her sørger vi nemlig for at holde vores følgere opdateret med, hvornår vi får besøg af gæsteartister – og en forklaring af, hvem det er.

Hjælper gerne med inspiration

Hvis du ikke ved, hvad du vil have tatoveret, er det intet problem. Du er naturligvis velkommen alligevel. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med inspiration, hvis du har brug for dette. Vores tatovører har lavet tusindvis af tatoveringer, og har derfor god mulighed for at give inspiration.

Har du allerede besluttet dig for, hvad du vil have tatoveret? Hvis ja, så skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os. I alle vores butikker har vi tatovører, der står klar til at hjælpe dig med at omdanne dine tanker til virkelighed.